dilluns, 7 de novembre del 2011

Assemblees

BRIANS 1: MÉS D'UN CENTENAR!

Les assemblees continuen i els companys i companyes de tots els centrespenitenciaris de Catalunya estan sent informats per tots els sindicats de lesdubtoses intencions que  la Direcció General està demostrant envers elsnostres interessos. 
L’Administració està amenaçant les condicions de treballque ens hem guanyat durant molts anys de lluita.  CCOO, UGT, CATAC i CSIF,estem units en una acció comuna de crida a tota la plantilla per la defensadels nostres drets i us convoquem el proper dia 15 de novembre a les 16.00hores a les portes del Departament de Justícia per fer sentir el nostre clam.
- Hem d’anar-hi, TOTS: nosaltres, famílies iamics. 
- Hem de ser tants que s’adonin que anem molt seriosament.
- Estem lluitant per allò que és nostre i s’ho demostrarem. 
- La unió és la nostra força!

Els companys icompanyes del CP Lledoners han assistit aquest migdia a l'assemblea celebradaper informa-se de la situació actual i afegir-se a les properesmobilitzacions. 
Amb la força de totsplegats, la lluita continua! 
 

La Direcció General novol dir-nos quins pressupostos ens corresponen pel 2012, pot ser perquè lesseves intencions son trair-nos per l’esquena. Pot ser no ho saben per què elDepartament de Justícia no pinta absolutament res en el “govern dels millors”,ara que, també podria ser que tinguessin por de la nostra reacció. Doncs fan bede tenir-ne por perquè si ens enganyen, si ens menteixen, si ens estafen ... sabran de què som capaços.
Èxit d’assistència a l’assemblea informativa de Brians 2:


Totsels centres s'afegeix a les mobilitzacions!!! 

INFORMA'TDE LES ASSEMBLEES PREVISTES!
ANEMTOTS JUNTS PER QUÈ LA UNIÓ FA LA FORÇA!!
JAN'HI HA PROU.

ElDirector General acaba de trametre una carta oberta a tots els treballadors itreballadores dels Centres Penitenciaris de Catalunya. En ella ens fa saberque no descarta la possibilitat de denunciar la pròrroga de l'Acord 2006-2009que té vigència fins el 31 de desembre. 
Esta és la seva manerade respondre a les mobilitzacions previstes pels propers dies!
 Ens vol dir queaquesta denúncia implicaria la pèrdua dels drets assolits fins que noes negociï un altre acord? Aquesta és la bona voluntat a que es refereix? Si elque volen és que ens estiguem quiets mentre ens la juguen, no ho aconseguiran.

JA N'HI HA PROU!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola a todos,

Yo estube en una assamblea aqui en b2 y uffsss.

El xerif gominas de la roca aqui vendiendo la moto es increible la gente pidiendo la dimission es increible.

Dimite ya , dimite ya no te quieren ni en la roca !!!!